HTML

Negyvenhétezer

Friss topikok

Címkék

Cocain

2016.02.10. 21:14 Ferrás

 

Cocain

 

Megint itt van, pedig nem számítottam Rá, de hiszen Ő mindig váratlanul érkezik. Bejelentés nélkül, hirtelen, flegmán beront és azzal a lenéző arckifejezéssel, kaján mosollyal végigmér, mert tudja, hogy nem vártam, nem akartam… Talán most… Beszélhetnénk, de esélyt sem ad; a fények kioltva, már tárja is ki az ablakokat: kintről besüvít a téli éjszaka és mélyen belevájja jéghideg fogait csontjaimba. Szinte éget a hidegsége és már vonszol is végig a padlón, ami az előbb még a biztonságot jelentette; most már a jéggé fagyott sáros víz tépi az arcom és törli le könnyeim…

 

Szenvedj! – sikítja bele a téli éjszakába, de már szinte nem is hallom, mintha hirtelen elragadna valami leírhatatlan kéj.

 

Valahol, nagyon távol ébredek. Még mindig ég az arcom és a kezeim is remegnek; szürkület van, talán este, talán hajnal. A szél is elült már, a hó csak finoman áztatja le arcomról a ráfagyott vért és könnyeim… A farkasok csendben morognak rám, de valahogy tartják a távolságot… Én felkelek a tobozzal és fenyőággal szórt hótakaróból, és elindulok, talán haza, talán máshová: a lényeg, hogy holnap újra találkozzunk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyvenhetezer.blog.hu/api/trackback/id/tr358380424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása